top of page

Båt sesongen er i gang

Liten båt med yamaha 9.9hk motor og jente som snorkler
Yamaha 9.9hk i bruk ved strandhugg og snorkling. En svært allsidig motor med god kraft og som er kompakt og tar liten plass.

Med starten på båtsesongen er det essensielt å sikre at alt utstyr er grundig sjekket og i topp stand. Hos Yamatunet forstår vi viktigheten av pålitelig utstyr, og derfor tilbyr vi et bredt spekter av servicedeler og reservedeler spesielt for Yamaha-motorer. Vårt team av erfarne teknikere står klare til å utføre service og reparasjoner med høyeste grad av presisjon og omsorg. Vi er dedikert til å sørge for at din tid på vannet er sikker og problemfri, slik at du kan nyte båtlivet med full tillit til at motoren din er i de beste hender. Vår forpliktelse til kvalitet og kundetilfredshet er kjernen i vår servicefilosofi, og vi streber etter å overgå dine forventninger hver gang du besøker oss.


Vedlikholdstips for din båtmotor


Å vedlikeholde båtmotoren er avgjørende for både sikkerhet og ytelse på vannet. Det er viktig å regelmessig sjekke og bytte olje for å sikre at motoren fungerer jevnt og forlenger levetiden. Tennplugger bør også inspiseres og byttes ut jevnlig for å opprettholde riktig forbrenning og drivstoffeffektivitet. Drivstoffilteret er en annen kritisk komponent som må sjekkes og byttes ut for å forhindre tilstopping og drivstoffproblemer. Kjølevannsystemet bør renses regelmessig for å unngå overoppheting av motoren, som kan føre til alvorlige skader.


For påhengsmotorer anbefales det å kjøre motoren i ferskvann til den blir varm, rengjøre eller bytte tennplugger, gi sylindrene en dose olje, bytte girolje i undervannshuset og smøre bevegelige deler. Disse vedlikeholdstipsene kan bidra til å sikre at båtmotoren din er pålitelig og klar for sesongen.


God tur og husk redningsvest

13 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page